Nieuwe CD ‘Ik wil zingen van mijn Heiland’

CD 2

Nieuwste CD van het Veluws Mannenensemble o.l.v. Wim Magré. Opgenomen in de prachtige Martinikerk te Bolsward. Wim Magré (piano) en Wilbert Magré (orgel).

Bestellen kan via: www.wimmagre.nl

Tracklist: 1. Ziet, in blinde razernij – M.W. Kramer 2. Zachtkens en teder roept Jezus de Zijnen (solo: Martin Vermeer) – K.J. Mulder 3. Psalm 38 – P.C. Eilander 4. Tel uw zegeningen – K.J. Mulder 5. Vaste Rots van mijn behoud – J. van der Waart 6. Ga, mij niet voorbij (solo: Henk Dijkhuizen) – K.J. Mulder 7. Psalm 89 – A. Kortleven 8. Vertrouwen – H. Ludwig 9. Volgen – M.W. Kramer 10. Ik wil zingen van mijn Heiland (solo: Willem Beijeman) – J. Mc. Granaham 11. Ruwe stormen mogen woeden – K.J. Mulder 12. Zal ik Hem weder kruisigen – M.A. Alt 13. Psalm 65 – S. Pluister 14. Neem mijn leven laat het Heer – W.H. Zwart 15. Het Huis bij de Heer (solo: Henk Dijkhuizen) – H. v.d. Maten 16. O bone Jesu – C.P. Palestrina 17. He’s only a prayer away – M. Lister 18. Glory Halleluja (solo: Sierk Krol) – Traditional 19. Psalm 42 – K.J. Mulder